Kan jeg utsette publisering av vedlegg i et utvalg?

Ja, i Publication har du mulighet for å utsette publisering av vedlegg. Du kan for eksempel velge at dine vedlegg i et spesifikt utvalg først skal være synlig for innbyggerne i Publication to timer etter at du har trykket på publiser-knappen i Prepare.

Slik utsetter du publiseringen av vedlegg i alle utvalg

• Gå inn på https://admin.agendapublication.dk/.

• Trykk på Dagsordener i venstremenyen

• Trykk heretter på Utvalg

Bilete
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Skriv heretter i boksen Utsettelse av vedlegg hvor mange timer det skal gå før vedlegg skal bli synlige for innbyggerne i Publication

Bilete
Visning af udsættelse af dagsorden i Publication

• Denne innstillingen vil gjelde for alle utvalg

OBS: Hvis du har valgt å utsette publisering av dagsordener, så kan du ikke velge å utsette publisering av vedlegg samtidig. Det er enten eller.

Slik utsetter du publisering av vedleg i enkelte utvalg

• Som vanlig starter du med å gå inn under Dagsordener og heretter Utvalg i venstremenyen

• I stedet for å angi timer i Utsettelse av vedlegg i toppen på siden, så skal du gjære det ut for utvalget i utvalgslisten

• Skriv inn antallet timer i boksen Utsett vedlegg ut fra utvalget

Bilete
Liste over udvalg i Publication

Det er nå kun på det eller de utvalgene hvor du har angitt et antall timer at publiseringen av vedlegg blir utsatt.

OBS: Hvis du har angitt at publiseringen av dagsordener/referater skal utsettes i utvalget, så kan du ikke også velge at publisering av vedlegg blir utsatt. Det er enten eller.