Publisering av nye utvalg fra Public 360 til FirstAgenda

For at dagsordner fra nye utvalg  skal kunne innleses i FirstAgenda fra Public 360, skal utvalget legges til på serveren.

SLIK TILFØYER DU UTVALGET PÅ SERVEREN

STEP 1: TILFØY UTVALG I KOMPONENTEN

• Åpne mappen hvor komponenten for å hente ut data fra Public 360 er installert.

• Finn filen: "BoardsToPublish.xml"

• Åpne filen i Notepad++ (eller notepad)

• Kopier disse linjene:

<BoardXml Id="XXXXXX">
    <Name>TEST</Name>
  </BoardXml>​

• Og sett inn elementet rett før </Boards>, slik at det ser sånn her ut:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Boards>
  <BoardXml Id="15009116">
    <Name>Kulturstyret</Name>
  </BoardXml>
  <BoardXml Id="XXXXXX">
    <Name>TEST</Name>
  </BoardXml>
</Boards>
</xml>

• Erstatt XXXXXX og TEST med korrekt ID og navn fra Public 360

• Lagre

STEP 2: GJENSTART SERVICE

• Åpne "Windows Services Manager"

Bilete
Windows Service Manager ikon

• Høyreklikk på "FA Public360 parser Service" velg "Gjenstart"

Vent en halv time og sjekk om møtet er overført til FirstAgenda.

HAR DU BRUK FOR HJELP?

Kontakt oss på support@firstagenda.dk - send med adgangsinformasjonen til serveren, så kan vi logge inn og hjelpe.