Hva er et historisk utvalg?

Når et utvalg gjøres Historisk, blir det plassert nederst i venstrenavigasjonen i lesedelen av FirstAgenda. Møtedeltageren vil ikke lengere kunne se utvalget under "Mine utvalg", men vil i stedet finne utvalget under overskriften Historiske utvalg. På den måte forstyrrer et "gammelt" utvalg ikke, når en møtedeltager logger på FirstAgenda for å lese dagsordener i aktuelle utvalg.

Selv om et utvalg er gjort historisk, fungerer det som et hvert annet utvalg: Man kan stadig publisere dagsordener i utvalget, og møtedeltagerne vil stadig kunne se sine notater og markeringer på dagsordener og referater i det pågjeldende utvalg.

Slik gjør du et utvalg "historisk":

• Klikk på menyen Utvalg

• Velg det utvalg som skal gjøres historisk

• Sett flueben i boksen for Historisk utvalg og klikk på Lagre

Bilete
Historisk utvalg