Kan jeg endre min stemme?

Ja, du kan endre din stemme etter at du har avgitt den i en votering i FirstAgenda Live.

Bilete
du kan endre din stemme etter at du har avgitt den i en votering i FirstAgenda Live

I eksemplet ovenfor er det stemt for forslaget. Endrer du mening underveis, kan du altid klikke på "Endre stemme".

Det vil gi dig de tre stemmemulighetene tilbae og du kan avgi din stemme på nytt.

Velg en av de tre valgmulighetene nedenfor.

Bilete
Det vil gi dig de tre stemmemulighetene tilbae og du kan avgi din stemme på nytt.