Hvordan legger jeg til en varamedlem for en varamedlem?

Hvis en varamedlem er innkalt til et møte, og vedkommende melder avbud til møtet, er det mulig å legge til en varamedlem for en varamedlem på møtenivå.

Slik legger du til en varamedlem for en varamedlem på møtenivå

Hvis en varamedlem har meldt avbud, har du mulighet til å legge til en varamedlem for vedkommende

• Gå til det aktuelle møtet i Live og klikk på "Opplysninger" i venstremenyen. Skjermbildet vil se slik ut:

Bilete
Afbud på et møte

Oppstående skjermbilde viser at møtedeltakeren Ejner Hansen har meldt avbud til møtet, og at Mette Jensen er lagt til som varamedlem. Det vises også at Mette Jensen også har meldt avbud til møtet.

For å legge til en varamedlem for Mette Jensen, gjør du følgende:

• Klikk på boksen hvor det står "Mette Jensen."

• Klikk på fanen "Manuelt" og søk frem møtedeltakeren som skal fungere som varamedlem for Mette Jensen

• Trykk på personen og klikk på "Legg til varamedlem" nederst til høyre.

• Klikk deretter på "Lukk."

Bilete
klikk på "Legg til varamedlem"

Nå har du lagt til en varamedlem for en varamedlem. Det vil vises på forsiden av møtet at Mette Jensen har fått tilføyet en varamedlem.

Den nye varamedlem vil motta en e-post fra systemet, som informerer at han nå har tilgang til møtet.

Dette vil bli registrert i protokollen.