Hvilke innstillinger kan jeg endre på i organisasjonen?

Det finnes ulike innstillinger som du kan endre på i din organisasjon i FirstAgenda Live. Du kan stille inn logo, navn og språk.

• Trykk på Innstillinger i venstremenyen

• Trykk heretter på Organisasjonsinnstillinger

Bilete
Trykk på Organisasjonsinnstillinger

• Du kan sette inn en logo, eller skifte logo ved å klikke på Velg bilde. Finn filen av logoen i dine filer på PCen.

• Klikk på "Rediger organisasjon" for å endre de øvrige organisasjonsinnstillingene. Du blir nå sendt videre til brukeradministrasjonen, der du kan foreta endringer.

Bilete
Du blir nå sendt videre til brukeradministrasjonen, der du kan foreta endringer.

På organisasjonen kan du endre:

• Organisasjon:
    • Organisasjonsnavn
    • Språk
    • Tidssone

• Logg inn:
    • Antall dager mellom passordendringer
    • Antall tillatte feil pålogginger
    • To-faktor-login

• Support:
    • Support e-post
    • Support telefon
    • Supporthjemmeside
    • Supportfunksjonens navn

Når du har satt dine organisasjonsinnstillinger slik du ønsker dem, skal du klikke Lagre.