Hva er AD-grupper?

AD-grupper - eller Group claim names - brukes for å styre hvilke av deres brukere som kan få tilgang til FirstAgenda Prepare. Ved flere organisasjoner kan dere også styre hvem som har tilgang til hvilke organisasjoner.

Slik aktiverer du AD-grupper (Group claim name)

• Opprett en gruppe i deres AD for hver organisasjon

• Send det presise navnet på AD-gruppen til Prepare på support@firstagenda.com

• Vi konfigurerer deres organisasjon med AD-gruppenavnet

Brukere som ikke er registrert i AD-gruppen vil ikke få adgang til Prepare.

NB
Hvis dere for eksempel kun har en organisasjon i Prepare, kan dere styre tilgangen ved å opprette en AD-gruppe og plassere de brukere som skal ha tilgang til Prepare i denne gruppen.

Det er forskjellig hvordan AD-login er innstilt hos de forskjellige organisasjonene, men hovedparten velger å unnlate AD-gruppene, slik at alle brukere i en organisasjon som utgangspunkt har adgang til alle åpne utvalg når de logger på Prepare.