Hvordan endrer jeg i mitt referat?

Du kan endre i ditt referat på samme måte som da du opprettet det:

1. Klikk på Les dagsorden

2. Klikk på saken i dagsordenen som har det referatet/protokollen du vil endre i og klikk "Redigére"

Bilete
Rediger beslutning

Når du har endret det du ønsker, får punktet status fra "publisert" til "nyeste endringer ikke publisert".

Bilete
Ændringer ikke frigivet

HUSK Å PUBLISER ENDRINGENE:

Når du er ferdig med å gjøre endringene dine er det viktig at du publiserer referatet på nytt. Det gjør du på forsiden av dagsordenen, på akkurat samme måte som da du publiserte den første.

På forsiden kan du også se en oversikt over referatet. De referater/protokollføringer du har gjort endringer i, vil være markert med et lite oransje utropstegn. Her har du også muligheten for å lese tidligere publiserte versjoner av referatene.

Bilete
Frivig samlet referat