Hvordan aktiverer jeg funksjonen 'Dobbeltstemme'?

Hva betyr funksjonen 'dobbeltstemme'?

Funksjonen 'dobbeltstemme' brukes hvis det er stemmelikhet i forbindelse med en avstemning. Her har møtelederen muligheten til å velge at en møtedeltagers stemme skal telle dobbelt. Denne funksjonen medfører at avstemninger kan avsluttes selv når stemmene er likt fordelt.

Slik aktiverer du funksjonen 'dobbeltstemme':

• Logg inn på app.agendalive.dk

• Klikk på Innstillinger i venstremenyen og deretter på Organisasjonsinnstillinger.

• Klikk på menyvalget Dobbeltstemme.

Bilete
Menuen dobbeltstemme

• Slå skyveknappen til ved siden av Bruk 'Dobbeltstemme'.

Bilete
Aktiver skyderen ud fra dobbeltstemme

Funksjonen er nå aktivert.

I tilfelle stemmelikhet, hvor det fortsatt er behov for å treffe en beslutning, kan administrator nå velge en møtedeltaker hvis stemme skal telle dobbelt.

Obs: Dobbeltstemme kan aktiveres for alle møtedeltakere som er en del av møtet, og fungerer ikke på anonyme avstemninger.

Merk:

Dersom funksjonen ikke er aktiv, må du ta kontakt med support@firstagenda.dk eller din primære kontaktperson hos FirstAgenda.