Når har jeg godkjent et referat?

Du har godkjent et referat når du aktivt har vært inne i FirstAgenda og klikket på "Godkjenn".

Som oftest vil det kun være én sak som skal godkjennes - f.eks. saken som inneholder at du skal godkjenne møtets referat/protokoll, men det kan også forekomme at du skal godkjenne flere saker. På forsiden av en dagsorden vil du få oversikt over hvilke saker du har godkjent, og eventuelt hvilke du mangler å godkjenne.

• Saker som er godkjent vises med grønt ikon

• Saker du mangler å godkjenne vises med et blå ikon

Bilete
Godkjennelse

Slik finner du tidpunktet for din godkjennelse

• Klikk deg inn på den saken du har godkjent

• Øverst i venstremenyen står det Godkjent på den grønne knappen

• Klikk på Godkjent-knappen, og tidspunktet vil dukke opp

Bilete
Tidspunktet for din godkjennelse

Les mer om hvordan du godkjenner et referat.