Hvordan opretter jeg en note?

I en agenda kan du gjøre notater til saksfremlegg og vedlegg. Dine notater kan sees i saksframlegget eller vedlegget, men også i notatoversikten. Notatene dine er personlige og kan bare sees av deg.

Slik lager du et notat på iPad:

• Velg en saksfremstilling eller et vedlegg

• Hold fingeren på skjermen for å få frem verktøymenyen

• Lag et notat ved å velge "Opprett notat". Avslutt med å trykke på haken

Bilete
Lag notat på app
Bilete
Notat

Slik gjør du et notat på nettet:

• Velg en saksfremstilling eller et vedlegg

• Klikk med musen på stedet i teksten du vil notere (trykk én gang med venstre museknapp)

• Trykk på notatikonet

• Et tekstfelt vises der du kan skrive notatet

• Når du har skrevet notatet, klikker du på avmerkingsboksen for å lagre det

Bilete
Notat på nettet

Merk: Notater er personlige og kan ikke deles med andre. Hvis du fortsatt vil dele notatet ditt i en delt kommentar, kopier teksten og lag en delt kommentar.