Hur publicerar jag ett möte som har skapats i Prepare?

Denna artikel beskriver hur du släpper dagordningar eller protokoll till möten utan integration.

(Läs om hur du publicerar dagordningar som överförts från ett system för ärende- och dokumenthantering.)

Så publicerar du mötet som har skapats i FirstAgenda Prepare

• Klicka på "Möten" i vänstermenyn

• För att publicera ett möte klickar du först på den blåa pilen i höger sida för att komma in på mötet

Bild
Inte släppt version

• När mötet är klart för att publiceras kommer "Gå till publicering" att byta färg till blå och därmed bli klickbar (i höger hörn)

• Om du inte har fler ändringar till dagordningen kan du klicka på "Gå till publicering

Bild
Gå till publicering

• "Publicerings"-sidan visas

• Skriv vid behov en kommentar till mötesdeltagarna och klicka sedan på knappen "Publicera"

Bild
Publicera

Info: Skriv en kommentar i fältet om du har ett viktigt meddelande till instansmedlemmarna. Du kanske vill påminna dem om att mötet hålls i en annan lokal än vanligt. Kommentaren kommer att ingå i det e-postmeddelande som skickas till instansensmedlemmarna.

Om du inte vill att instansmedlemmarna ska meddelas om publiceringen av dagordningen, kom ihåg att kryssa ut rutan "Underrätta instansmedlemmar".