Mötesschabloner - Hur gör jag en kopia av ett tidigare möte?

Om du upprättar många möten som har samma struktur i en beredning och har många liknande punkter, så kan du nu göra en kopia av punkterna från ett tidigare möte.

Så här skapar du en kopia av ett tidigare möte:

• Klicka på "Möten" i menyn till vänster och välj "Skapa nytt möte"

• Välj en instans som mötet ska skapas i

• I rullgardinsmenyn framför "Möte mall" kan du välja ett tidigare möte som du vill göra en kopia av.

Bild
Mötesschablon

Om du inte vill göra en kopia av ett tidigare möte låter du listan stå kvar på "Utan mall".

• När du har knappat in all data för mötet och klickat på "Spara" kommer du att se (på sidan för upprättelse av dagordningspunkter) alla punkter i det föregående möte du valt att kopiera från.

Observera att det är mötets punkter och inte innehållet som det gjorts en schablon av.