Hur skapar jag ett möte?

Så skapar du ett möte:

• Gå in under menypunkten Möten

• Klicka därefter på Skapa nytt möte

Bild
Skapa nytt möte

• Du får nu upp en ny skärmbild där du ska skriva in upplysningar om mötet, såsom instans, namn, datum och tidpunkt.

• Om du vill skapa en ny instans till ditt möte ska du klicka på Instanser i vänster menyn. Se hur du skapar en instans

• Vidare ska du bestämma om mötet ska vara öppet eller slutet. Om du avstår från att göra mötet slutet (genom att inte klicka på det blå hänglåset)

Bild
Blå åben hængelås

kommer mötet att vara öppet för samtliga medlemmar i organisationen (givet att instansen är öppen)

• Tryck därefter på Spara

Bild
Skapa möte

De mötesupplysningar du skrivit in kommer att visas på den mötesstartsida som mötesdeltagaren ser när han eller hon går in på mötet ifråga i Prepare.
Fältet Information kan användas för upplysningar som du vill göra mötesdeltagarna särskilt uppmärksamma på.

Skapa dagordningpunkter

Efter att ha klickat på Spara är du redo att skapa dagordningpunkter. Se hur du skapar dagordningpunkter.