Kan flera arbeta samtidigt med samma dagordning?

Nej, det går tyvärr inte.

Det är mycket som kan gå fel när fler än en person arbetar med samma dagordning samtidigt. Ni riskerar att förlora det arbete ni nyss har gjort om ni var för sig sparar varsin version.

Vi rekommenderar därför att dagordningen byggs upp av en person åt gången. När man lämnat ifrån sig dagordningen går det bra att en annan arbetar vidare med den. Huvudsaken är att det bara är en åt gången som upprättar punkter, skriver innehåll m.m.