Nyheter

Vi uppdaterar våra lösningar kontinuerligt för att säkra att du alltid har tillgång till de bästa produkter. Häng med och bli klokare på nya funktioner och andra uppdateringar här.

Senaste produktuppdateringarna

2024-10-03
I den senaste versionen av FirstAgenda Live har vi lagt till en ny funktion som gör det möjligt att avsluta en omröstning utan att alla deltagare har röstat.
2024-09-30
I den senaste versionen av app-versionen av FirstAgenda Prepare är det nu möjligt att få sökförslag på samma sätt som i webbversionen. Dessutom har vi löst ett problem som hindrade användare från att skapa anteckningar och dela kommentarer.
2024-09-26
I den senaste produktuppdateringen för FirstAgenda Prepare har vi gjort en rättelse av massanslutningsfunktionen, så att den inte längre är möjlig om koncernen endast har en organisation ansluten. Vi har också åtgärdat ett fel i SMS-notifikationerna samt rättat support-URLLäs mer om rättelserna nedan.
2024-09-18
I den senaste produktuppdateringen av FirstAgenda Prepare har vi genomfört två mindre buggfixar. Dessa inkluderar en korrigering relaterad till sökningar samt en buggfix gällande notifikationen om att alla har godkänt en punkt.