Nyheter

Vi uppdaterar våra lösningar kontinuerligt för att säkra att du alltid har tillgång till de bästa produkter. Häng med och bli klokare på nya funktioner och andra uppdateringar här.

Senaste produktuppdateringarna

2024-07-05
Inom kort kommer en ny version av appen och i samband med detta kommer era användare att tvingas uppdatera sin app.Anledningen till detta är att det finns en korrigering av push-notifikationer och det krävs att appen uppdateras för att push-notifikationer ska fungera korrekt.
2024-06-20
I den senaste produktopdateringen till FirstAgenda Prepare har vi gjort två mindre rättelser. Dessa inkluderar en förändring i visningen av massanknytning till organisationer samt en rättning av länken i supportknappen.
2024-06-14
Denna uppdatering innehåller en ny möjlighet att filtrera i översikten över användare på en sekretessbelagd punkt.
2024-06-12
Har du anmält dig till vårt Streaming-webinar nästa vecka? Klicka här för att läsa mer och anmäla dig