Nyheter FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - iPad App Version 8.0.14

Inlagt av Andreas ons, 05/01/2024 - 11:05
En ny version av FirstAgenda Prepare-appen för iPad har precis blivit tillgänglig i App Store. Uppdateringen innehåller flera felrättningar, bland annat gällande annat material, länkar i dokument och push-meddelanden.

Har du anmält dig till vårt "Året som gick"-webbinarium?

Inlagt av Andreas tors, 11/30/2023 - 09:18

Traditionsenligt håller vi våra årliga "Året som gick"-webbinar, där vi summerar de största och viktigaste uppdateringarna på Prepare under året.

Webbinarierna äger rum vecka 50, och du hittar exakta tider samt länkar för anmälan nedan:

🇸🇪 𝐏𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐞
- 14/12 Kl. 10:00-10:30
 👉  𝐀𝐧𝐦ä𝐥 𝐝𝐢𝐠 𝐡ä𝐫

OBS: Om du inte har möjlighet att delta i själva webbinariet är det fortfarande en bra idé att anmäla dig. Då får du nämligen inspelningen av webbinariet direkt till din e-post.