Support

Senaste uppdateringarna

2024-07-05
Inom kort kommer en ny version av appen och i samband med detta kommer era användare att tvingas uppdatera sin app.Anledningen till detta är att det finns en korrigering av push-notifikationer och det krävs att appen uppdateras för att push-notifikationer ska fungera korrekt.
2024-06-20
I den senaste produktopdateringen till FirstAgenda Prepare har vi gjort två mindre rättelser. Dessa inkluderar en förändring i visningen av massanknytning till organisationer samt en rättning av länken i supportknappen.
2024-06-14
Denna uppdatering innehåller en ny möjlighet att filtrera i översikten över användare på en sekretessbelagd punkt.
2024-06-12
Har du anmält dig till vårt Streaming-webinar nästa vecka? Klicka här för att läsa mer och anmäla dig