Kan jag kategorisera mina dagordningspunkter?

Ja, när du skapar manuella möten i Prepare kan du dela in dina dagordningspunkter i kategorier, så att kategorirubriker visas mellan dagordningspunkterna för mötesdeltagarna.

Bild
Kategorisera agendapunkter

"Frukter" och "Verktyg" är kategorirubriker

Så skapar du kategorier till dina dagordningspunkter

VIKTIGT: Det är inte möjligt att använda "sortera"-knappen, när det skapas kategorier på dagordningspunkterna.

• Skapa ett nytt möte eller redigera ett befintligt möte

• Lägg till dagordningspunkter på dagordningen.

• Äpplen

• Bananer

• Päron

• Hammare

• Skruvmejsel

• Såg

Bild
Redigera kategorier av agendapunkter

• Klicka på "Lägg till ny kategori" för att lägga till en kategori till punkterna

Bild
Lägg till ny kategori

• Klicka i fälten för att ge kategorin ett namn. I vårt exempel har vi skapat två kategorier, "Frukter" och "Verktyg"

Bild
Lägg till ny kategori "Frukter"

• Dra kategorin dit du vill placera rubriken. Du kan också lämna den där den skapas och skapa nya dagordningspunkter under. Du kan alltid radera en kategori igen

• Du har nu lagt till kategorier på dagordningspunkterna