Kan jag ta bort användare från ett känsligt ärende?

Principen är att när en mötesdeltagare anslutits till en instans så har vederbörande tillgång till hela dagordningen eller protokollet i instansen. Mötesdeltagaren kan alltså se både öppna och slutna punkter.

I en instans kan det emellertid vara nödvändigt att behandla personärenden eller känsliga dokument som bara ett fåtal av instansens medlemmar får se. I sådana fall kan man som mötessekreterare gå in på den slutna punkten ifråga och ta bort de användare som inte ska få tillgång till ärendet.

Användare kan tas bort från slutna punkter på både släppta och inte släppta dagordningar och protokoll.

Ta bort användare från sluten punkt - instans utan integration

• Gå in under Instanser

• Klicka på den dagordning det gäller

• Gå in under den slutna punkt från vilken du vill ta bort användare

• Klicka på "slider" så att den inte längre är grön för de användare som inte ska ha tillgång till punkten

Bild
Sluten punkt

Tänk på att det bara är denna enskilda slutna punkt som de borttagna användarna kommer att nekas tillgång till.

• Klicka på Stäng för att spara dina ändringar