Var redigerar jag min användarprofil?

Det är bara möjligt att redigera din användarprofil via webbversionen av Prepare.

Det är viktigt att din information är korrekt - särskilt din e-postadress och mobilnummer, som du behöver om du glömmer ditt lösenord.

Så ändrar du din profil

• Logga in via https://web.firstagenda.se

• Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet

• Du kommer nu till användaradministrationssidan där du kan ändra en rad uppgifter. De olika inställningarna är organiserade i tre flikar i huvudmenyn.

• Klicka på den flik under vilken du vill ändra inställningarna.

Bild
Den vänstra menyn

• Om du till exempel vill redigera personlig information klickar du på den i vänstermenyn.

• Klicka sedan på Redigera bredvid det fält som du vill redigera.

• Kom ihåg att klicka på Spara för att ändringen ska träda i kraft.

Vad du kan ändra i din användarprofil

Personliga upplysningar

• Profilbild
    • Du kan lägga till, ändra eller ta bort din profilbild.
  • Förnamn och efternamn
  • Språk
    • Det språk du väljer här är det språk som FirstAgenda Prepare översätts till i webbversionen. Du kan välja mellan danska, norska, svenska, tyska och engelska.
    • Om du vill ändra språket i FirstAgenda Prepare-appen kan du ta reda på hur du gör på Apples webbplats. Så här ställer du in språket på din iPad.
  • Tidszon

Login och säkerhet

• Användarnamn
  • Lösenord
    • Du kan snabbt ändra ditt lösenord om du inte är nöjd med det du har. Ta reda på hur du ändrar ditt lösenord.
  • E-post
    • Det är viktigt att din privata e-postadress är korrekt registrerad, eftersom det är till denna e-postadress som ett e-postmeddelande skickas om du glömmer ditt lösenord.
    • Om du vill ändra din arbetsmejladress för organisationen, vänligen kontakta en administratör.
  • 2-faktorsinloggning
    • Här kan du välja om du vill använda tvåfaktorsautentisering varje gång du loggar in i FirstAgenda Prepare. Detta kommer att gälla för alla organisationer du är medlem i.
  • Mobilnummer
    • När du byter lösenord skickas en SMS-kod till detta mobilnummer. Kontrollera att numret är korrekt registrerat.

Organisationer

Här kan du se vilka organisationer du har tillgång till i FirstAgenda Prepare.

Support

Under Support kommer du att hänvisas till vår supportsida, där du hittar ett stort antal supportartiklar som förhoppningsvis kan hjälpa dig om du stöter på några utmaningar eller frågor.