Kan jag söka i FirstAgenda Prepare?

Ja, du kan söka i dina agendor, protokoll och bilagor, både på iPad och på webben.

Du söker genom att klicka på det lilla förstoringsglaset i det övre högra hörnet, både på webben och i appen.

Bild
Du söker genom att klicka på det lilla förstoringsglaset

Du har olika filtreringsalternativ när du söker.

Som du kan se på bilden nedan kan du, under sökfältet, välja hur brett du vill söka, till exempel om du bara vill söka i enskilda möten eller över hela organisationen. Alternativen varierar beroende på vilken nivå du befinner dig på när du utför sökningen. I exemplet nedan utförs sökningen på en punkt.

Det är också möjligt att välja att inte inkludera bilagor i din sökning. Det gör du genom att stänga av reglaget vid 'Sök även i bilagan'. Om bilagor inkluderas i sökningen kommer bilagor i sökresultaten att visas med en etikett som säger 'Bilaga'

Bild
Du har olika filtreringsalternativ när du söker

Notera

• Alla agendor och protokoll från och med 2013 kan sökas i FirstAgenda. Protokoll från före 2013 måste laddas om innan de kan sökas i FirstAgenda.

• Du måste vara medlem i de beredningar du vill söka efter dokument i.

• Du kan söka mellan bedredningar och möten i din organisation. Om du är medlem i flera organisationer väljer du den organisation du vill söka i.

• Du kan söka i PDF-filer och andra dokument men inte i bildfiler.

• Dagordningar och protokoll måste släppas innan det är möjligt att söka efter dokumenten.

• Dokumenten måste indexeras innan de kan sökas. Det kan ta upp till några dagar efter att mötet släppts.