Hur ser jag dokument i helskärm?

Så får du dokument i helskärm

Läs här hur du visar dokument i helskärm via webben och iPad. I helskärmsvy kan du använda både anteckning, dela kommentar och markeringsfunktion.

Web

• Välj ett dokument som ska visas i helskärm

• Tryck på det lilla svarta "korset" högst upp på sidan för att visa dokumentet i helskärm
Bild
Fuldskærmsvisning
Bild
Dokument i helskärm

• Klicka på det röda korset längst till höger för att stänga helskärmsvyn igen
Bild
Luk fuld skærm
Bild
Stänge helskärm

Obs! I webbversionen av FirstAgenda kan du också få fulskärmsvy genom att klicka på PDF-länken längst upp till höger. Observera dock att du inte kan skapa anteckningar och markeringar om du använder PDF-vyn.

iPad

• Välj det dokument som ska visas i helskärm

• Tryck på de svarta pilar som befinner sig högst upp på sidan, precis före rubriken. Nu har du helskärmsläge.

Bild
Helskärm på iPad

• Tryck på pilarna igen för att återgå till normalläge

Bild
Återgå til normalläge på iPad