Hur bläddrar jag i bilagor?

Sä bläddrar man i bilagor

Rör med fingret på skärmen och gör en sveprörelse nerifrån och upp. Det är standardrörelsen för att bläddra på en iPad.

Om ett dokument på din dagordningspunkt har flera sidor framgår detta av "sidräknaren" längst ner i mitten . Där kan du också se vilken sida du är på.

Använd också sidöversikten för att bläddra

Ett annat sätt att snabbt ta sig till en viss sida i ett stort dokument är att trycka på den svarta tabell-ikonen högst upp i högra hörnet.

Bild
Icon

Välj därefter önskad sida.

Bild
Oversikt