Varför kan jag inte se min instans?

Orsaken är troligen att du inte har blivit ansluten till instansen i FirstAgenda. För att få tillgång, kontakta den som är mötessekreterare eller administratrör för FirstAgenda i din organisation.

Det kan också bero på du har tillgång till flera organisationer i FirstAgenda och att du är inne på "fel" organisation. Om du är på appen, tryck på tillbaka-knappen i övre vänstra hörnet tills du kommer till listan med organisationer. Här väljer du den "rätta" organisationen. Om du använder webbversionen av FirstAgenda istället för iPad kan du hitta dina andra organisationer i rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet. Se: Hur växlar jag mellan organisationer?

Observera att alla slutna instanser endast kan ses av de medlemmar som är anslutna till instansen. De slutna instanserna kommer aldrig visas i listan "Övriga instanser".