Hur hittar jag instanser och möten?

Båda på webbläsaren och iPad navigerar du mellan instanser, möten, dagordningar, ärendebeskrivningar och bilagor.

Under Mina instanser hittar du de instanser som du är medlem i. Under Övriga instanser ligger de instanser i din organisation som du inte är medlem i men vilkas dagordningar du kan läsa om de är öppna. Under Historiska instanser ligger "gamla" instanser som inte längre är aktuella.

Så hittar du en specifik dagordning:

• Välj Instans i vänstermenyn

Bild
Utvalg

• Välj tidpunkt för mötet

Bild
Mötetid

• Välj den dagordningspunkt som du vill läsa och navigera sedan mellan ärendebeskrivning och bilagor genom menyn till vänster och tillbaka-knappen i översta vänstra hörnet

Bild
Översikt

Eller växla snabbt mellan de olika dagordningspunkterna genom att använda pilarna i översta venstra hörnet

Bild
Pile op og ned
Bild
Bilagor

Info

• Den röda färgen indikerar en sluten punkt
  • Klämmorna i den blå cirkeln indikerar att en punkt har bilaga

Tryck på de svarta pilarna (finns ej i webb-versionen) överst på skärmen för att dölja vänstermenyn.