Fungerar länkar i ärendebeskrivningar och bilagor?

Länkar i ärendebeskrivningar och bilagor

På iPad går det att klicka sig in på alla länkar i ärendebeskrivningar och bilagor.

• Både de som överförts från ett system för ärende- och dokumenthantering

• Och de som har upprättats direkt i på web.firstagenda.com.

På webben:

Från web.firstagenda.com fungerar länkar i ärendebeskrivningar och bilagor inte. Det beror på att dokumenten i webbversionen av FirstAgenda Prepare visas som bilder istället för PDF-filer. Du har dock möjlighet att öppna länkar ändå från webben om du laddar ner dokumenten som PDF och öppnar dem på din dator.

Det gör du genom att klicka på nedrullningsmenyn 'Ladda ner dokument' i det högra hörnet. Du måste sedan välja om du vill ladda ner 'Endast detta dokument' eller 'Alla dokument under punkten,' som visas på bilden nedan.

Bild
Klicka på rullgardinsmenyn i det högra hörnet