Hur ansluter man användare till flera organisationer?

I Prepare har du möjlighet att koppla en användare till flera organisationer. Som administratör behöver du därför inte skicka inbjudningar från varje organisation till samma användare.

Så här ansluter du en användare till flera organisationer:

• Klicka på Användare i vänstermenyn och välj den användare som ska kopplas till en annan organisation.

• Bläddra ned till avsnittet Tillgång till organisationer i FirstAgenda.

• Klicka på Koppla till användare i organisation i det övre högra hörnet.

Bild
Koppla till användare i organisation

• Markera de organisationer som användaren ska ha åtkomst till.

• Klicka slutligen på Spara.

Användaren är nu kopplad till de valda organisationerna.