Hur tar jag bort en användare?

Överväg om du vill ta bort en användare eller bara inaktivera användaren. Om du raderar en användare är det inte möjligt att återaktivera användaren. Användaren raderas i organisationen och du måste skapa användaren igen för att användaren ska få tillgång.

Om du vill radera en användare måste du först inaktivera användaren.

När användaren är avaktiverad kan du sedan radera användaren:

• På sidan för användarhantering klickar du på Användare i den vänstra menyn.

Bild
Klickar på Användare i vänstermenyn.

• Klicka på fliken "Inaktiva" under sökrutan.

Bild
Klicka på fliken 'Inaktiverade'.

• Hitta den användare du vill ta bort och klicka på cirkeln med användarens initialer bredvid användaren.

• En blå ruta visas nu längst ner på skärmen.

• Tryck på "Radera" för att radera användaren.

Bild
Radera

Användaren har nu raderats.