Hur gör jag en använder till administratör?

Administratörsbehörighet kan endast beviljas av en användare som redan är administratör. Mötessekreterare kan inte bevilja administratörsbehörighet.

Hur du gör en användare till administratör

• Logga in på web.firstagenda.se

• I den vänstra menyn klickar du på Användare

• Klicka på den användare som du vill göra till administratör.

• Klicka på "Redigera användare" i det övre högra hörnet.

• Du kommer nu till sidan för användaradministration där du rullar ner till "Administration av användare och organisation".

Bild
Administrasjonsinnstillinger
  • Aktivera reglaget bredvid både "Kan skapa och hantera användare" och "Kan ändra organisationsinställningar".

• Klicka på Spara när du har gjort dina ändringar.

Vad innebär de två olika administrationsinställningar?

Kan skapa och hantera användare: Som användaradministratör kan du bjuda in och redigera användare i din organisation.

Kan ändra organisationsinställningar: Som organisationsadministratör kan du ändra organisationens centrala inställningar.