Hvordan tilføjer jeg deltagere og/eller fraværende på mødeforsiden?

Det kan være rart at kunne vise både deltagere samt fraværende på forsiden af mødet. Dette giver et hurtigt og let tilgængeligt overblik for samtlige mødedeltagere.

Sådan indsætter du mødedeltagerne på forsiden

• Klik på 'Møder' i venstremenuen

Image
Møder i venstremenuen

• Vælg nu det møde du ønsker at indsætte mødedeltagerne på

• Herfra klikker du på 'Mødedeltagere'

Image
Mødedeltager

• Sæt nu flueben i boksen ud for 'Indsæt mødedeltagere på forsiden'

Image
Indsæt mødedeltagere på forsiden

• Klik på 'Hent deltagere' for at importere alle mødets deltagere

Image
Hent deltagere

Du kan vælge at bruge deltagerlisten som den er eller redigere i teksten.

Rediger i teksten og gør det tydeligt hvem der deltager på mødet og hvem der har meldt afbud

Du kan selv redigere i de hentede deltagernavne for mødedeltagerne efterfølgende. Dette kan gøres for at overskueliggøre hvem der deltager, er fraværende og hvem der måske endda har meldt afbud eller er med på mødet online.

• Klik i tekstboksen og skriv manuelt nye deltagere på, hvis de ikke skulle være med blandt de hentede deltagere.

• Klik i tekstboksen og skriv eksempelvis: 'Deltagere', 'Fraværende', 'Afbud', 'Online', osv. Du kan tilpasse det lige netop til jeres behov. Gør brug af fed tekst, kusiv tekst eller understreg teksten.

Image
Fraværende og deltagere

• Husk at klikke på 'Luk', når du er færdig med at redigere mødedeltagerne. Så gemmes listen automastisk.

Image
Luk og gem

Du har nu indsat mødedeltagerne på forsiden af mødet som vist på iPad nedenfor:

Image
Mødedeltagere på mødeforsiden