Hur skapar jag min användare?

Nedan hittar du två guider om hur du registrerar dig i FirstAgenda Prepare. Den första guiden är för dig som inte redan har en inloggning till FirstAgenda Prepare, dvs. en helt ny användare. Den andra guiden är för dem som redan har en användare i FirstAgenda Prepare, men som behöver läggas till i en ny organisation.

GUIDE 1:

Så skapar du en helt ny användare:

1. En administratör kommer att skicka dig en inbjudan via e-post. Klicka på länken i e-postmeddelandet

2. Ange en engångskod som skickas till dig via SMS.

3. Ange e-postadress eller användarnamn som du vill använda (om du redan har en användare i FirstAgenda rekommenderar vi att du använder samma användare).

4. Klicka sedan på Fortsätt

5. Skapa sedan ett lösenord

6. Klicka på "Skapa lösenord".

7. Du har nu tillgång till FirstAgenda Prepare

GUIDE 2:

Så här aktiverar du en redan aktiv användare i en ny organisation:

1. En administratör kommer att skicka dig en inbjudan via e-post. Klicka på länken i e-postmeddelandet

2. Ange en engångskod som skickas till dig via SMS.

3. Klicka på "Lägg till "Organisation" till användaren".

4. Er användare är nu knuten till den nya organisationen

Du har nu tillgång till en ny organisation i FirstAgenda Prepare och kan växla mellan de olika organisationerna i det övre högra hörnet.

Se hur du växlar mellan organisationer här: Hur växlar jag mellan organisationer?

Får du ingen SMS-kod? Läs: Varför får jag inte ett SMS?