Vad är tvåfaktorsinloggning?

Du kan använda tvåfaktorsinloggning på två olika sätt.

1. Det ena är att din organisation bestämmer att du måste logga in med både ditt lösenord och en tillskickad SMS-kod varje gång du loggar in på FirstAgenda Prepare.

2. Det andra är att du endast är tvungen att logga in med ditt lösenord och en tillskickad SMS-kod när du loggar in i Prepare utanför din organisations nätverk.

Båda dessa sätt att använda tvåfaktorsinloggning beskrivs nedan.

Inloggningen sker i 2 steg:

• Skriv in ditt användarnamn och ditt lösenord till Prepare och trycka på Logga in

• På nästa skärmbild skriver du in den SMS-kod du just har mottagit på din mobil och trycker på blå pilen

Bild
SMS-kod

• Du har nu loggat in i FirstAgenda

Viktigt Om du skriver in en felaktig SMS-kod kan du inte återanvända den kod du först fick dig tillskickad. Du måste vänta tills du fått en ny SMS-kod innan du försöker logga in igen.