Hur byter jag lösenord?

Om du inte är nöjd med ditt lösenord kan du alltid byta det. Du byter lösenord genom att gå in under användarprofil. Användarprofilen hittar du genom att logga in via en webbläsare.

Du kan inte få tillgång til din användarprofil via FirstAgenda-appen.

Så byter du lösenord:

• Logga in på web.firstagenda.com.

• Klicka på din profilbild/dina initialer längst upp i högra hörnet.

• Klicka nu på "Redigera profil".

Bild
Klicka nu på "Redigera profil".

Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationen.

• Klicka på "Inloggning och säkerhet" i vänstermenyn.

Bild
Klicka på "Inloggning och säkerhet" i vänstermenyn.

• Klicka på "Byt" bredvid lösenordsfältet.

Bild
Klicka på "Byt" bredvid lösenordsfältet.

Skriv nu det nya lösenordet som uppfyller lösenordskraven. Klicka på "Byt" för att spara det nya lösenordet.

Bild
Skriv nu det nya lösenordet som uppfyller lösenordskraven.

Nästa gång du loggar in måste du använda ditt nya lösenord.

Det finns också en annan genväg för att ändra lösenord om du föredrar att använda FirstAgenda Prepare-appen. Klicka på länken "Glömt lösenord" längst ned i inloggningsrutan och följ instruktionerna.