Vad gör jag om mitt lösenord har gått ut?

När ditt lösenord går ut kommer du att bli ombedd att ändra det till ett nytt. Observera att det nya lösenordet inte får vara identiskt med det du just har använt.

Följ reglerna på skärmen då du upprättar ett nytt lösenord. Se bilden nedan:

Bild
Nytt lösenord

Inställing av lösenordets utgångstid

Lösenordets ugångstid bestäms av din organisation. Om du vill ändra utgångstiden måste du kontakta den som är administratör för FirstAgenda Prepare i din organisation.

Utgångstiden bestäms på organisationsnivå och inte på användarnivå - det vill säga, om utgångstiden är satt till 180 dagar så gäller det för alla användare i din organisation.