Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn?

Var lugn, om du har glömt ditt användarnamn finns det hjälp att få.

Så här får du reda på ditt användarnamn:

• På inloggningssidan kan du klicka på länken "Har du glömt ditt användarnamn?"

Bild
Klicka på länken "Har du glömt ditt användarnamn?"

• I fältet skriver du den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Klicka sedan på Fortsätt.

• Kolla nu din e-postinkorg. Där kommer du att få ett e-postmeddelande där ditt användarnamn anges. Logga in nu.

Om du fortfarande har problem med att logga in kan du kontakta administratören för FirstAgenda Prepare i din organisation.

När du är inloggad på FirstAgenda Prepare kan du se ditt användarnamn under din användarprofil.