Hur ändrar jag region på webb?

Hur man byter region på webb

Om du har landat och loggat in på web.firstagenda.com, logga ut och ändra din sökning till web.firstagenda.eu.

Här är hur:

• Logga ut från din användare
  • Klicka på adressfältet högst upp på skärmen
  • Sök på web.firstagenda.eu
  • Logga in med samma användarnamn/mail och lösenord som du brukar
  • Du har nu bytt region och loggat in på web.firstagenda.eu

Om du i förväg vet att du behöver byta region kan du helt enkelt börja med att söka på web.firstagenda.eu i adressfältet.

Videon nedan visar hur du ändrar region från web.firstagenda.com till web.firstagenda.eu: