Varför får jag inga mejl?

Det kan finnas olika orsaker till att du inte får mejl från FirstAgenda Prepare:

• Mejlet från FirstAgenda Prepare har hamnat i "Skräppost". Eller om du använder Outlook 2016, kan du behöva kolla in "Clutter". Kolla mapparna i ditt epostprogram.

• Mejlet har hamnat i din organisations spamfilter. Kontakta din säkerhetsavdelning och be dem kontrollera ifall det finns restriktioner på att motta mejl från FirstAgenda och Binero.

• Om de är blockerade måste din organisation tillåta mejl från dessa adresser innan du kan få mejl från FirstAgenda Prepare:
  • Du har registrerats med en felaktig epostadress. Kontakta den som är administratör för FirstAgenda Prepare i din organisation, som kan hjälpa dig att byta epostadress.

Om inget av detta fungerar kan en administratör för din organisation kontakta oss så att vi kan se vad orsaken kan vara.