Hur laddar jag ner innehållet från mina möten på webben?

Du kan ladda ner innehållet från dina möten på följande sätt:

Så här laddar du ner innehållet i dina möten på webben:

Ladda ner innehåll på mötets framsida

På mötesstartsidan finns en "Hämta innehåll"-knapp i det övre högra hörnet. När du trycker på den visas olika alternativ:

Bild
Hämta innehåll

Du har alltid möjlighet att ladda ner dina anteckningar och delade kommentarer.

Dessutom kan den ansvarige för instansen också ha gett dig tillåtelse att ladda ner en fullständig dagordning. Om du vill ladda ner en fullständig dagordningen har du också möjlighet att ladda ner dina markeringar.

Om det inte är möjligt att ladda ner en fullständig dagordning beror det på att den ansvarige har valt bort denna möjlighet.

Ladda ner ett enda dokument från en punkt

Du har också möjlighet att gå in på en punkt och ladda ner det enskilda dokumentet, till exempel en ärendebeskrivning. Du laddar ner ett enskilt dokument genom att klicka på nedrullningsmenyn 'Ladda ner dokument' i det högra hörnet och sedan måste du välja hur mycket av punkten du vill ladda ner.

Du kan antingen ladda ner 'Endast detta dokument' eller 'Alla dokument under punkten,' som visas på bilden nedan.

Bild
Klicka på rullgardinsmenyn i det högra hörnet