Hur laddar jag ner innehållet från mina möten i appen?

Så laddar du ned innehållet från dina möten i appen:

Ladda ner innehåll på mötets framsida

På mötets startsida finns en "PDF"-knapp i det övre högra hörnet. När du trycker på den visas olika alternativ:

Bild
ladda ned mötesinnehåll i appen

Du har alltid möjlighet att ladda ner dina anteckningar och delade kommentarer.

Dessutom kan den ansvarige för instansen också ha gett dig tillåtelse att ladda ner en fullständig dagordning. Om du vill ladda ner en fullständig dagordning har du också möjlighet att ladda ner dina markeringar.

Om det inte är möjligt att ladda ner en fullständig dagordning beror det på att den ansvarige har valt bort denna möjlighet.

Ladda ner ett enda dokument från en punkt

Precis som på webben har du även möjlighet att gå till en punkt och ladda ner ett enskilt dokument, till exempel en tjänsteskrivelse. Du laddar ner det enskilda dokumentet genom att trycka på PDF-knappen i det övre högra hörnet:

Bild
Download dokument på app

• Tryck sedan på knappen "Dela":

Bild
Dela dokument-knapp i appen

• Välj hur du vill hämta dokumentet från appen:

Bild
Dela dokumentalternativ i appen