Hur ändrar jag min personliga e-postadress och mobilnummer?

Det är viktigt att du alltid håller dina användarinställningar raka och har registrerat en korrekt personlig e-postadress och et korrekt mobilnummer. Om du en dag glömmer ditt lösenord är det den personliga e-postadress och ditt mobilnummer du behöver för att kunna ändra lösenordet till et nytt.

Sä ändrar du din personliga e-postadress och mobilnummer:

• Logga in på webbversionen av FirstAgenda Prepare: https://web.firstagenda.se

• Klicka på dina initialer i det övre högra hörnet.

• Du kommer till användaradministrationssidan där du kan göra ändringar.

• I den vänstra menyn klickar du på Inloggning och säkerhet.

Bild
Inloggning och säkerhet

• I fältet E-post och Mobilnummer klickar du på Redigera och skriver in din nya e-postadress och ditt nya mobilnummer.

• Klicka på Spara när du har gjort dina ändringar

Notera: om du får ett meddelande om att e-postadressen redan används, kontakta organisationens administratör.