Hvordan legger jeg deltakere og/eller fraværende på møteforsiden?

Det kan være greit å kunne vise både deltakere og fraværende på forsiden av møtet. Dette gir et raskt og enkelt tilgjengelig overblikk for samtlige møtedeltakere.

Slik setter du møtedeltakerne på forsiden:

• Klikk på 'Møter' i venstremenyen
Bilete
Møter i venstremeny
  • Velg nå det møtet hvor du ønsker å sette inn møtedeltakere på
  • Herfra klikker du på «Møtedeltakere».
Bilete
Møtedeltaker
  • Hak nå av i boksen ut fra «Vis møtedeltakere på forsiden»
Bilete
Vis på forsiden
  • Klikk på «Legg til møtedeltakere» for å importere alle møtets deltakere
Bilete
Legg til møtedeltakere

Du kan velge å bruke deltakerlisten som den er, eller redigere i teksten.

Rediger i teksten og gjør det tydelig hvem som deltaker på møtet og hvem som har meldt forfall

Du kan selv redigere i den importerte deltakernavnene for møtedeltakerne etterpå. Dette kan gjøres for å få oversikt over hvem som deltar, har forfall, er fraværende eller er med på møtet online.

• Klikk i tekstboksten og skriv manuelt nye deltakere inn, hvis de ikke skulle være med blant de importerte deltakerne.
  • Klikk i tekstboksten og skriv for eksempel «Deltakere», «Fraværende», Forfall, «Online» osv. Du kan tilpasse det helt etter deres behov. Du kan også brukere fet tekst, kursiv og understrek ved behov.
Bilete
Deltakere og fraværende
  • Husk å klikke på «Lukk» når du er ferdig med å redigere møtedeltakerne. Så lagres listen automatisk.

Du har nå skrevet inn møtedeltakerne på forsiden av møtet som vist nedenfor:

Bilete
Deltakere på forsiden