Rett i den personlige e-posten

Som administrator i FirstAgenda Prepare kan du selv hjelpe brukeren hvis de skal ha rettet i deres personlige e-post.

Det betyr at du ikke trenger å ta kontakt med FirstAgenda dersom en bruker for eksempel har låst seg ute fra FirstAgenda Prepare og derfor ikke gjennom sin personlige e-post kan få et nytt passord.

Slik retter en administrator den personlige e-postadressen til en bruker

• Klikk på menypunktet ”Bruker” i venstremenyen i FirstAgenda Prepare

• Gå inn på den brukeren du vil redigere i

• Klikk på knappen ”Rediger”. Du blir ført til brukeradministrasjonssiden hvor du kan gjøre endringene du ønsker

Bilete
Ret bruker

• Skriv inn den nye e-postadressen

• Klikk på Lagre for å lagre den nye e-postadressen på brukeren

• Klikk på Gå til Prepare i venstremenyen for å komme tilbake til Prepare

* Hvis det ikke vises en rediger-knapp, skyldes det at brukeren har tilgang til andre eksterne organisasjoner. Det er kun mulig å endre den personlige e-postadressen på brukere som ikke har tilgang til andre organisasjoner enn den organisasjonen du er administrator for. Har brukeren flere tilganger skal brukeren selv endre sin personlige e-post. Se hvordan i denne veiledningen, eller kontakt FirstAgenda Support hvis brukeren er utestengt.

Merk: Hver gang en administrator endrer en personlig e-post på en bruker vil det bli logget hvem som har gjort endringen og når. Under «Innstillinger» i venstremenyne kan du som administrator hente en liste over hvilke brukere som har fått endret personlige e-poster, hvem som har gjort handlingen og når.