Hvordan opretter jeg min bruger?

Nedenfor finder du to guides til hvordan du opretter dig i FirstAgenda Prepare.

Den første guide er for dig, som ikke har et login til FirstAgenda Prepare i forvejen, altså en helt ny bruger. Den anden guide er til dig, som i forvejen har en bruger i FirstAgenda Prepare, men som skal tilføjes til en ny organisation.

GUIDE 1:

Sådan opretter du en helt ny bruger:

1. En administrator vil sende dig en invitationsmail. Klik på linket i mailinvitationen

Image
Mailinvitation - Klik på linket i mailen

1. Indtast engangskode som bliver sendt til dig på SMS

Image
Skriv engangskode fra sms

1. Skriv dit brugernavn, som du ønsker at anvende til login fremover. Du kan vælge om det skal være en e-mail eller et selvvalgt brugernavn (Hvis du allerede har en bruger i FirstAgenda, anbefaler vi at du bruger den samme)

• Vær opmærksom på, at hvis du har en AD-mail, skal du ikke benytte denne mail som brugernavn. Lav i dette tilfælde et selvvalgt brugernavn.

Image
Skriv e-mail eller brugernavn

1. Klik herefter på Fortsæt

2. Opret herefter en adgangskode

Image
Opret adgangskode

1. Klik på ‘Opret adgangskode’

2. Du har nu adgang til FirstAgenda Prepare

GUIDE 2:

Sådan aktiveres din bruger i en ny organisation:

1. En administrator vil sende dig en invitationsmail. Klik på linket i mailinvitationen
Image
Mailinvitation - Klik på linket i mailen
  1. Indtast engangskode som bliver sendt til dig på SMS
Image
Skriv engangskode fra sms
  1. Klik på ‘Tilføj “Organisationen” til bruger’
Image
Tilføj bruger til ny organisation

4. Din bruger er nu tilknyttet til organisationen

Du har nu adgang til en ny organisation i FirstAgenda Prepare og kan skifte mellem de forskellige organisationer øverst i højre hjørne.

Se hvordan du skifter mellem organisationer her: Hvordan skifter jeg mellem organisationer?

Modtager du ikke en SMS-kode? Se mere her: Hvorfor modtager jeg ikke nogen SMS-kode?