Ändra den personliga e-postadress

Som administratör i FirstAgenda kan du själv hjälpa anvädarna, om de behöver korrigera sin personliga e-postadress.

Det innebär att du inte längre behöver kontakta FirstAgenda om till exempel en användare har "låst sig utanför FirstAgenda" och därför inte kan korrigera sin personliga e-post för att få ett nytt lösenord.

Hur administratören redigera i en användares personliga e-postadress

• Klicka på menyalternativet "Användare" i vänstermenyn i FirstAgenda Prepare.

• Gå till den användare som du vill redigera

• Klicka på knappen "Redigera". Du kommer till användarens administrationssida där du kan göra dina ändringar.

Bild
Redigera användare

• Ange den nya e-postadressen

• Klicka på "Spara" för att spara den nya e-postadressen för användaren.

• Klicka på "Gå till Prepare" i den vänstra menyn för att återgå till Prepare.

* Om en "Redigera" -knapp inte visas beror det på att användaren har tillgång till andra externa organisationer. Det är bara möjligt att ändra det personliga e-postmeddelandet för användare som inte har tillgång till andra organisationer än den organisation du är administratör för. Om användaren har flera åtkomst måste användaren själv ändra den personliga e-postadress (se hur i guiden här) eller måste du kontakta FirstAgenda Support om användaren är utestängd.

Notera: Varje gång en administratör ändrar en personlig e-postadress till en användare loggas vem som gjorde ändringen och när ändringen. Under "Inställningar" i den vänstra menyn kan du som administratör drag en lista över vilka användare som har fått sin personliga e-postadress ändrad, vem som har utfört åtgärden och när.