Hur tar jag bort en användare?

För att radera en användare måste du först inaktivera användaren. Klicka här för att se hur du inaktiverar en användare. När användaren är inaktiverad kan du sedan radera användaren. Det görs på användaradministrationssidan.

Så här raderar du en användare

• På användaradministrationssidan klickar du på Användare i vänstermenyn.
Bild
Klickar på Användare i vänstermenyn.

• Klicka på fliken 'Inaktiverade'. Du kommer nu att se en lista med alla användare som är inaktiverade.
Bild
Klicka på fliken 'Inaktiverade'.

• Klicka på initialerna eller profilbilden för den användare du vill radera. En blå ruta kommer att dyka upp längst ner på bilden. Klicka på 'Radera' i den blå rutan. Användaren har nu raderats.
Bild
Radera

Observera att när du raderar en användare kan användaren inte återställas. Användaren måste därför skapas helt på nytt om de ska ha tillgång till FirstAgenda igen.