Hur importera jag användare?

Du kan enkelt och snabbt importera användare till FirstAgenda Live. Följ guiden nedan.

Så här importerar du användare till FirstAgenda Live:

• I vänstermenyn i Live klickar du på "Inställningar". Därefter vecklar sig två flikar ut, och du ska klicka på "Organisationsinställningar".
Bild
I vänstermenyn i Live klickar du på "Inställningar".

• Klicka sedan på "Integrationer". Välj nu den organisation du vill importera för och klicka på de tre orangea prickarna till höger bredvid den.
Bild
Klicka sedan på "Integrationer".

• En popup-ruta öppnas och du kan importera användarna genom att klicka på "Importera".
Bild
klicka på "Importera".

• Därefter börjar systemet importera alla användare och visar en snurrande, orange ikon.

Importen genomförd

• När importen har slutförts framgångsrikt kommer det att visas en grön bock bredvid användarna, som visas nedan.
Bild
Importen har slutförts framgångsrikt

• Om det visas en orange symbol med ett utropstecken bredvid vissa fält, till exempel "användare", betyder det att vissa av användarna inte inkluderades i importen. Det kan bero på att användarna ännu inte har accepterat sin inbjudan till FirstAgenda Live eller att deras användarkonton har tagits bort.