Hur importera jag instanser?

Du kan enkelt och snabbt importera instanser till FirstAgenda Live. Följ guiden nedan:

• I menyn till vänstar ska du klicka på punkten "Inställningar". Klicka på pilen och följande möjligheter visas:

Bild
Importer instanser

• Klicka på "Organisationsinställningar" och "Integrationer" och du kommer se följande bild:

Bild
Importer instanser

• Välja den organisationen som du till importera från och klicka på de tre orange prikker i höger sidan

• En pop-upp i höger sida öppnas och du kan importera instanser genom att klicka "Importera"

Bild
Importera instanser

• Systemet starta med att importera alla instanser och du kan se ett liten organge snurre ikon brevid de tre lista som importeras

Import färdigställd

• När importen är färdigställd, vill du se gröna bocka brevid instans

Du har nu importerat instanser.