Manuel brugeroprettelse - Hvordan gør jeg?

Vær opmærksom på at denne artikel vedrører en ældre version af LetDialog. Læs her hvordan du opretter en borger og hvordan du opretter en medarbejder.

Image
Gammelt LetDialog logo

Oprettelse af bruger

Som tværgående administrator kan du oprette forskellige typer brugere i LetDialog. Funktionen er tiltænkt til oprettelsen af de brugere, der ikke har været logget ind i LetDialog tidligere, og ikke findes i jeres AD. Det kan fx være en lærer eller en plejeforælder, som skal have mulighed for at oprette dialoger i jeres kommunes LetDialog-organisation.

Sådan opretter du en bruger:

1. Log ind i LetDialog via www.letdialogen.dk og klik på "Brugere" i menuen til venstre

2. Klik på "+ Opret Bruger"-knappen

3. Vælg om du ønsker at oprette en BorgerIntern medarbejder eller Anden-bruger ved at klikke på bruger-typen

4. Udfyld felterne og afslut med "Opret"

Er du i tvivl om, hvilken type af bruger du skal oprette? Læs mere her eller kontakt din LetDialog-kontaktperson i kommunen.