Hvordan giver jeg en bruger "Opret dialog"-rettighed?

Vær opmærksom på, at denne artikel vedrører en tidligere version af LetDialog. Funktionen er ikke længere tilgængelig i den nyeste version.

Læs om, hvad det vil sige at være dialogansvarlig

Image
Gammelt LetDialog logo

For at en bruger kan oprette dialoger i en organisationsenhed skal brugeren have rettigheden til at oprette dialoger. Denne funktion er tiltænkt brugere af typen "Anden bruger", som også skal fungere som dialogansvarlige i jeres organisation. Det kan f.eks. være en lærer eller en plejeforælder der skal kunne starte dialoger med borgere og medarbejdere i jeres organisation.

En bruger, der er oprettet som "Intern medarbejder" (AD-bruger) vil automatisk have denne rettighed, når de opretter sig, men i nogle tilfælde kan der være behov for, at medarbederen har opret dialog-rettighed på flere organisationsenheder, hvorfor funktionen her også er anvendelig.

Du kan give en bruger "Opret dialog-rettighed", hvis du er enhedsadministrator på den organisationsenhed, hvor brugeren skal kunne oprette dialoger.

Giv bruger opret dialog-rettighed

Sådan gør du:

1. Log ind i LetDialog via www.letdialogen.dk og klik på Organisationsenheder i menuen til venstre

2. Find den pågældende organisationsenhed, hvor du ønsker at give en bruger Opret dialog-rettighed og klik på de tre prikker

3. Klik derefter på "Opret dialog"-rettighed i menuen

4. Klik i feltet "Giv rettighed" og søg den bruger frem, som du ønsker skal have rettigheden og afslut med plusikonet

Brugeren har nu rettighed til at oprette dialoger på den pågældende organisationsenhed.